maanantai 3. tammikuuta 2011

Kokemuksellinen vuosi 2011!

Vuoden vaihtuessa tulee aina tarkasteltua mennyttä vuotta (ja elämää) siitä näkökulmasta, mitä uutta ja hienoa on tehnyt tai saanut aikaan. Tämän vuoden alussa päätin, että vähintään kerran kuussa teen jotain, mitä en ole ennen tehnyt. Siitä sai alkunsa 12 Uutta Asiaa -tempaus. Päätin kutsua muutkin mukaan!

Tempaukseen voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa varmistua siitä, ettei jää uusia kokemuksia vaille ja haluaa myös jakaa kokemansa muiden kanssa. Osallistujat bloggaavat kokemuksistaan tähän yhteisblogiin, minkä lisäksi kukin voi tietysti kirjoitella omaan blogiinsa asiasta. Omaa blogia ei tarvitse olla, mutta jotta pääset kirjoittamaan tähän blogiin, tarvitset tunnukset Bloggeriin. Tunnusten luominen onnistuu oikean sivupalkin tai sivun ylälaidan linkistä "Kirjaudu sisään". Valitse sieltä uusien tunnusten luomiseen tarvittava linkki.

Ilmoittautuminen on käynnissä tästä hetkestä alkaen ja jatkuu tammikuun loppuun saakka. Mukaan pääsee lähettämällä sähköpostia osoitteeseen leena.katto[at]gmail.com (muuta "[at]" @-merkiksi). Kerro postissa sähköpostiosoitteesi (ei näy muille), nimimerkkisi, jolla haluat osallistua ja mahdollinen blogiosoitteesi, jos haluat sen näkyvän yhteisblogissa. Lähettelen kutsuja hetimmiten ilmoittautumisia saadessani.

Ylipäädiktaattori pidättää oikeuden täsmentää ohjeita ja sääntöjä ajatusten täsmentyessä. ;)

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti