torstai 1. syyskuuta 2011

Kesä-heinä- ja elokuun uudet asiat

Nyt kävi niin hassusti, että kesä meni ohitse, enkä muistanut kirjoittaa tänne uusista asioista. Siinä se nyt onkin sitten pulma, mitä kaikkea uutta onkaan tullut koettua? Tässä nyt jotakin...

Kesäkuussa ainakin kokeilin elämäni ensimmäisen kerran koiran kanssa matkustamista julkisilla kulkuneuvoilla ja uskokaa tai älkää, niin se onnistui suorastaan täydellisesti. KONSTA matkusti niin bussilla kuin junallakin aivan kuin olisi tehnyt sitä aina. Totesin jälleen kerran hyvin ylpeänä, että KYLLÄ MINULLA ON SITTEN HYVÄ JA KILTTI KOIRA! Nyt Konstan kanssa on matkusteltu jo useamman kerran ... ja hän suorastaan repii minua bussipysäkille, jos näkee bussin seisahtuvan sinne.

Niin kesä-, heinä- kuin elokuussakin virkkasin isoäidinneliöitä, joista aiemmin olin sitä mieltä, että ne  ovat suorastaan rumia, mutta niin se mieli vaan muuttuu. Kesäkuussa aloitin virkkaamaan ja heinäkuussa sitten valmistui elämäni isoin virkkaustyö eli torkkupeitto pojalleni. Elokuussa valmistui kaksi pienempää torkkupeittoa (kuvat blogissani: 1 ja 2). Mikä siitä sitten tekee uuden kokemuksen/asian, jos kerran jo virkkasin yhden ison peiton? No siinäpä se, että näillä pikkupeitoilla osallistun hyväntekeväisyystempaukseen, jolla yritetään Guinnesin ennätystä 1.10.2011. Tuolloin kaikki tempaukseen lähetetyt peitot levitetään/yhdistetään Helsingin Tuomiokirkon portaille näyttäväksi tilkkupeitoksi. Tämän jälkeen peitot jaetaan hyväntekeväisyyten mm. Ensi-ja turvakotien liiton ja Yhteisvastuukeräyksen kautta.