maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäivä

Hyvää Ystävänpäivää kokeilijat!

Vieras voi olla ystävä,
jota et vielä tunne.

Maailmassa ei ole tuntemattomia, 
on vain ystäviä jotka odottavat kohtaavansa sinut
.


perjantai 4. helmikuuta 2011

Uusi asia nro 2: Aion ruveta järkkärikamera-harrastajakuvaajaksi

Otsikko kertonee kaiken. Tällä hetkellä minulla on menossa kuumeinen kilpailutusvaihe kahden järkkärikameran välillä: Nikon 3100 ja Canon 550D. Tarkoitus olisi hommata kamera tämän kuun aikana. Raportoin heti uudesta harrastuksestani - jahka saan ensin harrastusvälineeni hankittua.

torstai 3. helmikuuta 2011

Tammikuu: Loputkin heijastimet kurkittavissa

Eli nyt loputkin valmiina ja kuvattu. Voi kurkkia blogista
http://tellunjakonstanelamaa.blogspot.com/2011/02/heijastimet-2.html

Tammikuun uusi asia

Köh, vähän on ollut hiljaista meikäläisen uutuudenviehätysaktiivisuus. Jotain uutta sentään tein tammikuussa: tankkasin autooni eekymppiä! Senkin tein oikeastaan vahingossa.

Ajoin kiireessä tankkaamaan ABC:lle tammikuun ekalla viikolla ja vasta tankkauksen jälkeen pistoolin laskiessani huomasin, että siinä lukikin 95 E10. Starttasin auton ja lähdin jatkamaan matkaa ja samalla surffasin netissä tarkistamassa, sopiiko mokoma polttoaine Opeliimme. Löysin tiedon, että "E10 soveltuu kaikkiin Opel-malleihin lukuun ottamatta 2,2 l suorasuihkutusmoottoria (tunnus: Z22YH), jota on vuosimalleissa 2003-2010." Nonni... Joku 2000-luvun auto meillä on. Mikähän siinä on moottori... Ei kun kaivelemaan rekkaria jostain. Tosi liikenneturvallista. Onneksi selvisi nopeasti, että vuosimalli on 2000 ja moottorikin eri tilavuudella. Asian olisi tietysti voinut tarkistaa hyvissä ajoin etukäteenkin.

Sellainen seikkailu tällä kertaa. Toki muitakin pikkujuttuja on varmaan tullut tehtyä, mutta ne eivät oikein ylitä raportointikynnystä. Helmikuussa olisi tarkoitus tehdä jotain vähän harkitumpaa ja turvallisempaa. Saapa nähdä, mitä kuukausi tuo tullessaan!